Campionatul Național de Arc Istoric

🏹🏆 Campionatul Național de Arc Istoric – proba sportivă Șapte Fortărețe – indoor 2024: O Ediție Record!

În perioada 13-14 ianuarie 2024, Municipiul Alba Iulia a fost gazda unui eveniment istoric în lumea arcului! Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia (Secția de arc – Sagittarii) a organizat Campionatul Național de Arc Istoric – proba sportivă Șapte Fortărețe – indoor, iar rezultatele au fost cu adevărat spectaculoase!

Cu mândrie, anunțăm că am avut un număr record de participanți: 205 de arcași au concurat pentru titlul de campion național. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără susținerea și pasiunea arcașilor și a cluburilor sportive din întreaga țară. Vă mulțumim că ați fost alături de noi în acest eveniment extraordinar!

Scopul nostru a fost întotdeauna să promovăm sportul cu arcul și să creăm o atmosferă prietenoasă și competitivă. Suntem încântați să vedem că arcașii s-au simțit bineveniți și că au experimentat o adevărată competiție de nivel înalt. Felicitări tuturor pentru eforturile voastre și pentru pasiunea de care dați dovadă!

În România, competivitatea arcașilor este în continuă creștere, iar acest campionat a demonstrat încă o dată acest fapt. Cu fiecare ediție, suntem martorii unui număr din ce în ce mai mare de arcași talentați care se alătură familiei noastre.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la succesul acestui eveniment!

Mulțumim lui Incze Arpad Árpád pentru fotografiile minunate care ne-au imortalizat clipele de la campionat. Pozele de la eveniment le puteți găsi la următorul link: https://drive.google.com/…/1ZWuOTln1dEIJLvs9hr10F3ZhnaW…

Încheiem cu promisiunea că vom continua să susținem și să dezvoltăm sportul cu arcul în România și că vom aștepta cu nerăbdare să vă avem alături de noi și în viitoarele competiții. Felicitări din nou tuturor participanților și campionilor! 🌟🏹🎯

#ArcIstoric#ȘapteFortărețe#CampionatNațional#AlbaIulia#SportCuArcul#Competiție#PasunePentruArc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *