Regulamente și formulare FRAI

Probele sportive a ramurii de sport arc istoric sunt: proba sportivă de arc istoric, proba sportivă de arc călare, proba sportivă 3D, proba sportivă tragere la distanță (Flight Shooting) și proba sportivă tragere la ținte amplasate la distanță (Long Distance Target Shooting).

Regulamente:

REGULAMENTUL DE ACORDARE A DISTINCȚIILOR ȘI A TITLULUI DE MAESTRU ARCAȘ a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Director al FRAI nr. 58 din data de 18.12.2023.

REGULAMENTUL DE COMPETIȚII A FEDERAȚIEI ROMÂNE DE ARC ISTORIC – Proba sportivă Arc istoric a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Director al FRAI nr. 49 din data de 07.11.2023

REGULAMENTUL DE COMPETIȚII A FEDERAȚIEI ROMÂNE DE ARC ISTORIC – Proba sportivă Tragere la distanță (Flight Shooting) a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Director al FRAI nr. 50 din data de 07.11.2023

REGULAMENTUL DE COMPETIȚII A FEDERAȚIEI ROMÂNE DE ARC ISTORIC – Proba sportivă Tragere la ținte amplasate la distanță (Long Distance Target Shooting) a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Director al Federației Române de Arc Istoric nr. 52 din 07.11.2023

REGULAMENTUL DE COMPETIȚII A FEDERAȚIEI ROMÂNE DE ARC ISTORIC – Proba sportivă 3D a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Director FRAI nr. 48 din 07.11.2023.

REGULAMENTUL DE COMPETIȚII A FEDERAȚIEI ROMÂNE DE ARC ISTORIC – Proba sportivă ȘAPTE FORTĂREȚE a fora aprobat Hotărărârea Consiliului Director nr. 51 din data de 07.11.2023.

REGULAMANTUL DE COMPETIȚII A FEDERAȚIEI ROMÂNE DE ARC ISTORIC – Poba sportivă Arc călare

Hotărâri relevante

Formulare necesare pentru obținerea certificatului de identitate sportivă (CIS) pentru ramura de sport arc istoric

Dorim să ajutăm cluburile care doresc să includă printre ramurile de sport practicate și a sportului arc istoric, motiv pentru care vă punem la dispoziție modelele de acte necesare în această procedură.

Obținerea/ completarea certificatului de identitate sportivă (CIS) se poate obține de către club doar după ce statutul acestuia este modificat prin completarea ramurilor de sport cu sportul arc istoric. La următorul link puteți descărca modelele de acte necesare cum ar fi: hotărârea Adunării Generale a Asociaților (AGA), proces verbal al ședinței AGA, cerere către instanța de judecată de înregistrare a modificărilor, Anexa 3 și Anexa 9 de trimis la Ministerul Sportului.

Formulare utile

Formular nr. 1 – de depunere candidatura organizare concurs

Formular nr. 2 – Feedback organizare concurs

Formular nr. 3 – Evaluare competiție destinat arbitrilor

Norme aplicare formulare nr. 2 și 3.