Informare despre hotărârile luate de Consiliului Director în ședința din 18.12.2023

Dragi membri FRAI,

vă informăm cu privire la hotărârile luate în cadrul ședinței Consiliului Director din 18.12.2023:

  1. Execuția Bugetară 2023: Execuția bugetară pentru anul 2023 a fost prezentată și aprobată de către Consiliul Director. Acest lucru reflectă o gestionare eficientă a resurselor noastre financiare.
  2. Reglementarea Acordării Distincțiilor: S-au discutat și aprobat regulile privind acordarea distincțiilor. S-a decis că distincțiile pot fi acordate și categoriei de vârstă mini. Se recunoaște efortul arcașilor din categoriile mini, junior cadet și young adult, care pot obține titlul de Maestru Arcaș dacă ating criteriile destinate adulților.
  3. Diverse: Se introduce o nouă regulă privind contribuția de organizare a competițiilor. În cazul în care un organizator desfășoară două competiții simultan în două zile sub egida FRAI, acesta va datora contribuția de organizare către FRAI doar pentru una dintre competiții, cea desfășurată în ziua de sâmbătă.

#FRAI la țintă!

Hotărârea Consiliului Director FRAI nr. 58

din data de 18.12.2023

Acordarea de distincții și a titlului de Maestru Arcaș

Arcașii care obțin performanțe remarcabile la campionatele naționale – Șapte Fortărețe indoor, Șapte Fortărețe outdoor și 3D indoor, vor fi recompensați cu distincții precum Arcaș categoria I (distincție de aur), Arcaș categoria II (distincție de argint), Arcaș categoria III (distincție de bronz).

Distincțiile Arcaș categoria I, categoria II și categoria III sunt acordate arcașilor care îndeplinesc criteriile de performanță prezentate în tabelele de mai jos:

[Tabel criterii de performanță Șapte Fortărețe indoor (distincție de culoare albastru)]

[Tabel criterii de performanță Șapte Fortărețe outdoor (distincție de culoare galbenă)]

[Tabel criterii de performanță 3D indoor (distincție de culoare roșu)]

Arcașii care reușesc într-un interval de doi ani (ani competiționali) să obțină distincția de Arcaș categoria I atât la Campionatul Național Șapte Fortărețe – indoor, cât și la Campionatul Național Șapte Fortărețe outdoor și la Campionatul Național 3D indoor, vor fi recompensați cu distincția și titlul de Maestru Arcaș.

Arcașii care au obținut titlul de Maestru Arcaș vor fi scutiți pe viață de plata taxei de participare la competițiile organizate sub egida FRAI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *