Clasamentul Cluburilor la Campionatul Național de Arc Istoric – proba sportivă Șapte Fortărețe – indoor 2024!

Rezultatele competiției au fost uluitoare, iar competiția a fost una de excepție! Astăzi ne bucurăm să vă prezentăm clasamentul final al cluburilor participante, o mostră a pasiunii, muncii și angajamentului din spatele sportului cu arcul.

🥇 1. CSM Unirea Alba Iulia (Secția de arc Sagittarii) Suntem mândri să ne declarăm lideri și să aducem acasă locul întâi în clasament! Efortul susținut al arcașilor noștri și angajamentul lor pentru excelență au făcut diferența. Felicitări, Sagittarii! 🏹🌟
🥈 2. CS Crișul Chișineu-Criș Felicitări pentru locul doi, CS Crișul Chișineu-Criș! Ați demonstrat cu adevărat calitate și determinare în acest campionat.
🥉 3. ACS Arcașii Țării Bârsei Un bronz bine meritat pentru ACS Arcașii Țării Bârsei! Sunteți o sursă de inspirație pentru toți arcașii din țară.
4. CS Arcașii Mureșului – Marosszeki Ijaszok
5. Paradox Archery
6. FitNext Arad
La întocmirea acestui clasament, s-au luat în considerare trei criterii esențiale:
1. Numărul de arcași cu care clubul a participat la competiție (pentru fiecare arcaș s-a acordat 1 punct).
2. Numărul de arcași depășiți de către fiecare sportiv la categoria de gen, vârstă și tip de arc (numărul de puncte acordate a fost egal cu numărul arcașilor depășiți prin punctajul obținut).
3. Numărul de categorii, genuri și tipuri de arc la care clubul s-a prezentat la competiție (pentru fiecare categorie în parte s-a alocat câte un punct).
Vezi întregul clasament aici https://www.frai.ro/ClubCompetitionResults/id/34/showNav/true
Încheiem cu gânduri de recunoștință și de promisiune că vom continua să susținem și să dezvoltăm sportul cu arcul în România. Felicitări din nou tuturor cluburilor participante! 🏹💪🥇
#ArcIstoric #ȘapteFortărețe #CampionatNațional #ClasamentCluburi #SportCuArcul #PasiunePentruArc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *